Pratique

Abdij van Vorst bereiken

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Abdij van Vorst te bereiken.

De tram is een van de handigste oplossingen. Lijn 82 bedient de halte “Vorst-Centrum”. Met lijn 97 moet, wegens werkzaamheden, een vervangende T-BUS worden genomen tussen “Rochefort” en “Forest-centre” of “Saint-Denis”.

Als u de voorkeur geeft aan de bus, bedienen de lijnen 50, 54 en 74 ook de haltes “Forest-centre” of “Saint-Denis”.

Met de trein ligt het station Vorst-Oost op minder dan tien minuten wandelen.

De abdij is met de auto bereikbaar via de snelweg Anderlecht-Vorst (afrit Vorst) of via de Brusselsesteenweg. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van de abdij. Parkeren op Place Saint-Denis 12, 1190 Vorst kan ook via reservering (festival@sourceplurielle.be).

Het adres van de Abdij van Vorst is als volgt: Place Saint Denis 1, 1190 Vorst. De ingang voor leveranciers: Rue des Abbesses, 11.

Programmering

Woensdag 24 mei van 14 tot 16 uur: korte verhalen voor kinderen na schooltijd

Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei van 10 tot 15.30 uur: vertelsessies voor scholen van het Brussels Gewest.

Donderdag 25 mei om 19u: Voorstelling voor het verenigingsmilieu voor volwassenen, de academies voor mondelinge kunsten en vertellingen voor volwassenen en de vertelscholen van Brussel en omgeving. Opgelet!!! De voorstelling vindt plaats in ‘Monde des Histoires’ (Van Volxemlaan 400 in Vorst, halte Orban).

Vrijdag 26 mei vanaf 17 uur: Opening van het festival voor het grote publiek

Zaterdag 27 mei en zondag 28 mei vanaf 13.00 uur: voorstellingen, activiteiten en workshops voor alle doelgroepen.

Tickets

Ons culturele festival is voor iedereen toegankelijk, dankzij een gratis toegangsprijs. De voorgestelde prijs is €5, en we hebben ook vrijwillige prijzen van €10, €15, €20 en €50 opgenomen voor toeschouwers die ons evenement en onze artiesten willen steunen.

Toegankelijkheid is een missie die centraal staat in Source Plurielle, zodat vrienden en gezinnen samen kunnen genieten van de verschillende activiteiten en nieuwe artistieke en culturele horizonten kunnen ontdekken. Het festival is ook een unieke kans voor jongeren om zich te ontwikkelen door middel van creatieve en speelse activiteiten. We willen echter blijven samenwerken met de artiesten en zorgen voor eerlijke voorwaarden voor de sector: daarom zijn de binnenvoorstellingen, die 45 tot 60 minuten duren, geprijsd voor minimaal 5 euro.

Kom naar het festival voor een onvergetelijke culturele ervaring voor iedereen!

Bar en catering

We zijn verheugd de opening van onze Gourmet Corner aan te kondigen. Kom onze hartige gerechten ontdekken en geniet van onze heerlijke lekkernijen. Voor jong en oud is er popcorn en suikerspin en pannenkoeken. Vergeet niet om langs te komen en deze heerlijke opties te proberen: daarmee steunt u onze vzw maar doet u vooral zichzelf een lekker plezier!

Op het festivalterrein vind je ook de ABY bar voor een verfrissend drankje en het WILD restaurant voor lekkere hapjes midden in de festivalsfeer!


Betalingen

Betalen kan online via onze partner Billetweb op onze ticketpagina, of rechtstreeks aan de ingang in contanten of met een kredietkaart via onze mobiele terminals die beschikbaar zijn aan de ingangen van het festival.

FAQ