VAAK GESTELDE VRAGEN (en hun antwoorden)

Waar ?

De Abdij van Vorst , deze natuurlijke omgeving in het midden van de stad, herbergt het festival. Met haar majestueuze, gewelfde architecturale opzet creëert de site van de Abdij de nodige intimiteit in combinatie met een open, luchtige ruimte. Haar geschiedenis en bruisend karakter maken er een unieke locatie van. Over de hele site nemen artiesten en verhalenvertellers 12 ruimtes in. Het Hart van de Abdij dient als centraal punt waar concerten, voorstellingen en open podia doorgaan.

De abdij van Forest bevindt zich op het Sint-Denijsplein, 1190 Forest.

Wanneer ?

Het festival begint op maandag 16 april en is van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei 2022 open voor het grote publiek.

Prijs ?

Een van de missies van Source plurielle is het garanderen van toegankelijkheid en inclusiviteit: het festival is dus gratis voor iedereen.

Reserveren ?

De reservering is niet verplicht om toegang te krijgen tot de abdij, maar wordt aanbevolen. . Er zijn bepaalde artiesten die slechts één of enkele voorstellingen ten berde brengen of actief zijn in één van de kleine zaaltjes van de Abdij. Sommige voorstellingen zijn dus beperkt in aantal zitplaatsen. Wij raden u dus van harte aan om te reserven via ons online ticketbureau op www.otourdescontes.be .

Telefoon

E-mail

festival@sourceplurielle.be

Restez au courant du festival en vous inscrivant à la newsletter

Divi Real Estate
Divi Plus
Divi Gym
Divi Interior
Divi Real Estate
Divi Plus
Divi Gym
Divi Interior
Divi Interior
Divi Interior
Divi Interior
X
X